Skolriksdag

Sveriges Kommuner och Landsting

Publicerad: 11 april 2017
Prenumerera på Prenumeration Skolriksdag 2017

För utställare på Skolriksdag 2017

Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för huvudmän, tjänstemän, rektorer och förskolechefer. Under två dagar i vår samlas beslutsfattare från hela Sverige för att inspireras, diskutera angelägna frågor och utbyta erfarenheter. I anslutning till konferensen arrangeras en utställning där ni som organisation eller företag har ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter och nätverka med deltagarna på Skolriksdag 2017.

Skolriksdag 2017 går av stapeln på Stockholm Waterfront Congress Centre, 24-25 april. Utställningen hålls i lokalen som heter M1 och är belägen utanför den stora sessionshallen, med utsikt över bland annat Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Under konferensdagarna är det i utställningen som det serveras lunch och fika och på kvällen den 24 april serveras också en mingelbuffé i utställningen.

På Skolriksdag 2015 hade vi 2500 deltagare från hela Sverige, en utsåld utställning och de absolut främsta talarna inom skolområdet! Missa inte att bli en del av detta fantastiska arrangemang, anmäl dig redan idag till Skolriksdag 2017!

Vårt erbjudande till utställare

Monterpaket

Pris 2500 kr/kvm - inkluderar vita väggar, matta, spotlights och el. Inredning står utställaren själv.

  • Monterpaket 6 kvm: 15 000 kronor
  • Monterpaket 3 kvm: 7 500 kronor

Endast golvyta

Pris 1500 kr/kvm, inkluderar endast golvyta och el.

  • Endast golvyta 6 kvm: 9 000 kronor
  • Endast golvyta 4 kvm: 6 000 kronor

Skiss över utställningsområdet (PDF, nytt fönster)

Ansök om monterplats

Skicka den ifyllda blanketten ”Ansökan om monterplats” till anna.lundeqvist@konstella.com

Ansökan om monterplats (PDF, nytt fönster)

Monterpersonal

I samtliga ytor ingår deltagande för två personer som monterpersonal, inklusive kaffe, lunch och mingel. Monterpersonal är välkomna att delta på seminarier och föreläsningar i mån av plats i lokalerna. Önskar ni anmäla fler personer gäller ordinarie deltagaravgift till konferensen. Anmäl er monterpersonal (2 personer) via anmälningslänken.

Önskar ni anmäla fler personer gäller ordinarie deltagaravgift till konferensen.

Fakturering och avbokningsregler

Faktura skickas efter konferensen. Bokning av utställningsyta kan avbokas utan kostnad fram till 15 januari 2016. Därefter är anmälan bindande och vid avbokning efter denna tidpunkt kommer utställningsytan att faktureras till fullt pris.

Praktisk information

Information gällande montrar, beställningar av möbler och el och annan praktisk information kommer att läggas ut på denna sida under januari.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!