Utställare på Skolriksdag 2019

Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för huvudmän, tjänstemän, rektorer och förskolechefer. Under två dagar i vår samlas beslutsfattare från hela Sverige för att inspireras, diskutera angelägna frågor och utbyta erfarenheter. I anslutning till konferensen arrangeras en utställning där ni som organisation eller företag har ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter och nätverka med deltagarna på Skolriksdag 2019.

Skolriksdag 2019 går av stapeln på Stockholm Waterfront Congress Centre, 6-7 maj. Utställningen hålls i lokalen som heter M1 och är belägen utanför den stora sessionshallen, med utsikt över bland annat Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Under konferensdagarna är det i utställningen som det serveras lunch och fika och på kvällen den 6 maj serveras också en mingelbuffé i utställningen.

På Skolriksdag 2017 hade vi 2 300 deltagare från hela Sverige, en utsåld utställning och de absolut främsta talarna inom skolområdet! Missa inte att bli en del av detta fantastiska arrangemang!

Mer information om anmälan till utställningen kommer i oktober.